Na današnje državno prvestvo za dečke in dekleta do 13 let, v Ljubljanskem Mostecu, smo odhajali z velikimi pričakovanji, saj imamo generacijo, ki kroji sam vrh v Slovenskem smučarskem skakanju.
Fantje se nam niso izneverili in tako imamo to sezono že drugega državnega prvaka, saj je med dečki do 12 let suvereno zmagal NIK Gostiša Lah! Le malce je zmanjkalo, pa bi imeli še enega tekmovalca na zmagovalnem odru, saj je 4.mesto zasedel KRISTJAN Žerjal. Med desetirico je z 9.mestom pristal ANDRAŽ Krašna, 15. mesto si je priskočil JAN Bricelj, 34. še ne 10 letni TIM Drmota, 39.ŽIGA Šabec in 56. ENEJ Marolt. Med dečki do 13 let je solidno 12.mesto osvojil OŽBEJ Rudolf. V konkurenci ekip dečkov do 13 let je ekipa Logatec 1 ( Bricelj,Gostiša,Krašna, Žerjal )  pristala tik za zmagovalnim odrom na 4.mestu ter ekipa Logatec 2 ( Drmota, Marolt, Rudolf, Šabec ) na 19.mestu.
Prav tako, smo danes imeli tekmovalca na  DP za mladince do 16 let v Kranju, kjer je štirinajstletni TIM Trpin zasedel 32.mesto, ki pa je na treningu prvič preskočil 100m znamko.

Čestitke vsem, tekmovalcem, trenerjem, staršem in vsem, ki omogočate, da lahko iz tedna v teden poročamo uspehih naših tekmovalcev.
Share →