Smučarski skakalni klub Logatec kot uradni član Smučarske zveze Slovenije in z več kot 50 letno tradicijo spada med uglednejše smučarsko skakalne klube v Sloveniji. Specializacija našega kluba je usmerjena v treniranje in tekmovanje v smučarskih skokih in nordijski kombinaciji. Klub šteje preko 50 članov, znotraj katerega deluje več skupin pod vodstvom štirih strokovno izobraženih trenerjev. Sedež kluba je v skakalnem centru pod Sekirico na naslovu:

SSK Lovci na Daljave Logatec
Tržaška cesta 148
1370 Logatec

Cilj in namen delovanja kluba je predvsem razvoj mladih v zdravem športnem okolju. S pedagoško usposobljenimi trenerji pomagamo in omogočamo normalen športni razvoj, saj vrhunski dosežki v športu že dolgo niso več naključje, ampak plod dolgotrajnega in sistematičnega dela.

Naše najmlajše skakalce (začetnike) večinoma izobražujemo in spoznavamo z osnovami smučarskih skokov na domačih skakalnicah v Logatcu, malo starejši pa se že udeležujejo skupnih priprav v skakalnih centrih po Sloveniji in tujini, kjer uspešno sodelujemo in nastopamo tudi na različnih tekmovanjih.

Lovci na Daljave